Skrudintos kavos pupelės KAVA96 Nr.91, MIX Brasil (NY2 Moggiana), India (Robusta Cherry AB)
Espresso kavos pupelių mišinys Brazil Moggiana ir India Robusta Cherry - Klasikinė kava su tirštu kūnu, karameliniu saldumu ir juodu šokoladu poskonyje. Arabika iš Brazilijos pasižymi lengvu riešutų aromatu ir vidutiniu rūgštumu, kas užtikrina švelnų ir malonų skonį kasdieniam vartojimui. Robusta iš Indijos atneša į gėrimą sunkų kūną, aukštą intensyvumą ir suteikia tabako, saldymedžio ir net subtilų gervuogių skonį.
Skrudinta Lietuvoje.
Skonis: karamelė, kakava, juodasis šokoladas, riešutai.
Rūgštumas: lengvas, vidutinis.
Kartumas: lengvas, vidutinis.
Skrudinimas: vidutinis tamsus
Sudedamosios dalys: skrudintų Brazil Moggiana 70% arabikos kavos pupelių iš Brazilijos ir India Robusta Cherry 30% robustos kavos pupelių mišinys iš Indijos.
Brazil Mogiana NY2 - Mogiana yra vienas iš trijų pagrindinių Brazilijos kavos auginimo regionų kartu su Sul di Minas ir Cerrado. Saldi kava yra švelnaus, subalansuoto skonio be rūgštumo su riešutų ir karamelės užuominomis. Puikus pasirinkimas espreso kavos aparatui.
Robusta India Cherry AA – puikiai tiks labai stipraus tonizuojančio gėrimo mėgėjams. Nepaisant to, kad dažniausiai Robusta nepasižymi aromatu Cherry AA rūšiai būdingas sodrus aromatas. Gėrimo skonis yra aitrus ir labai malonus, turintis ypatingą riešutų prieskonį. Nestipriai kartus su lengvu rūgštumu. Ženklinimas „AA“ reiškia vidutinį kavos pupelių dydį.
Ši kava auginama 150-900 metrų aukštyje virš jūros lygio. Ekspertai atkreipia dėmesį į kilnų aromatą su dideliu kofeino kiekiu gėrime. Kavos pupelės Robusta Cherry AA plačiai naudojamos Espresso mišiniuose. Šios kavos pupelės puikiai tiks mėgstantiems gėrimus su pienu.
Kavos pupelių kilmės šalys: Brazilija, Indija.
Pupelių malimo rekomendacijos:
1. Labai smulkiai maltos pupelės: kavos gaminimui turkiškame ibrike.
2. Smulkiai maltos pupelės: espresso kavos gaminimui.
3. Vidutiniškai maltos pupelės: kavos gaminimui su AeroPress, filtriniam užpylimui.
4. Stambiai maltos pupelės: kavos gaminimui su French Press.
Šioms kavos pupelėms rekomenduojame naudoti:
Priklausomai nuo naudojamo kavos paruošimo įrenginio, pupeles sumalkite atitinkamai:
labai smulkiai maltos pupelės: kavos paruošimui turkiškame ibrike;
smulkiai maltos pupelės: espresso kavai;
vidutiniškai maltos pupelės: kavos paruošimui su AeroPress, filtriniam užpylimui, užpylimui puodelyje;
stambiai maltos pupelės: kavos paruošimui su French Press.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Susiję straipsniai
KAVA96°C – naujos kavos istorijos
KAVA96°C – naujos kavos istorijos Po 3 metų bendrų kavos istorijų pajutome, kad atėjo laikas atsinaujinti. Pribrendome naujiems pas...Skaityti daugiau
Moka yra vienas garsiausių kavos virimo aparatų. Kaip pasigaminti kavą Moka kavinuke
Istorija Moka turi ilgą istoriją. Kavos gaminimą Moka arba geizeriniame kavinuke principą 1833 metais užpatentavo britas Samuelis...Skaityti daugiau
Kavos pupelių rūšys: Arabika ir Robusta
Kavai galėtume parašyti meilės laišką, kur skirtume atskirą dėmesį jos skoniui ir joje atsiskleidžiančioms skonių natoms. Pasa...Skaityti daugiau
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra