Skrudintos kavos pupelės KAVA96 Nr.47, MIX Brasil (NY2), Colombia (Supremo), Guatemala (SHB)
Kavos pupelių mišinys Brazil Moggiana, Colombia Supremo ir Guatemala - Atraskite vaisinį Gvatemalos intensyvumą, Kolumbijos raudonųjų vaisių ir lazdyno riešutų natas bei tirštą kūną su juodojo šokolado natomis iš Brazilijos. 100% natūralios arabikos mišinys.
Skrudinta Lietuvoje.
Skonis: juodojo šokolado, Karamelės, Citrusinių vaisių, riešutų.
Rūgštumas: lengvas, vidutinis.
Kartumas: mažas.
Skrudinimas: vidutinis.
Sudedamosios dalys: skrudintų Brazil Moggiana 50%, Colombia Supremo 25%, Guatemala SHB 25% arabikos kavos pupelių mišinys iš Brazilijos, Kolumbijos ir Gvatemalos.
Kavos pupelių kilmės šalys: Brazilija, Gvatemala, Kolumbija
Brazil Mogiana NY2 - Mogiana yra vienas iš trijų pagrindinių Brazilijos kavos auginimo regionų kartu su Sul di Minas ir Cerrado. Saldi kava yra švelnaus, subalansuoto skonio be rūgštumo su riešutų ir karamelės užuominomis. Puikus pasirinkimas Espresso kavos aparatui.
Gvatemala SHB – kavos rūgštumas yra truputi aukštesnis už vidutinį. Malonus šokoladinis skonis su stipriai išreikštu aštrumu bei dideliu rūgštumu, jau nuo pirmo gurkšnio atrasite ryškų šokolado skonį su prieskonių ir vaisių užuominomis. Gėrimas stiprus, tirštas su ilgai išliekančiu švelniu poskoniu.
Colombia Supremo – viena garsiausių Kolumbijos kavos rūšių, auginama 1200–2000 metrų aukštyje virš jūros lygio Andų šlaituose. Ji pripažinta geriausia. Kolumbietiška arabika yra skani, turi mažai kofeino ir labai aromatinga. Skonį galima apibūdinti taip: sodrus, rūgštingumas aukščiau vidutinio, juntamas saldumas, nedidelis kartumas.
Vidutinis skrudinimas sumažina rūgštingumą, suteikia karamelės natų ir padidina gėrimo saldumą. Dėl savo universalaus skonio profilio Colombia Supremo tinka daugeliui kavos ruošimo būdų.
Pupelių malimo rekomendacijos:
1. Labai smulkiai maltos pupelės: kavos gaminimui turkiškame ibrike.
2. Smulkiai maltos pupelės: espresso kavos gaminimui.
3. Vidutiniškai maltos pupelės: kavos gaminimui su AeroPress, filtriniam užpylimui.
4. Stambiai maltos pupelės: kavos gaminimui su French Press.
Šioms kavos pupelėms rekomenduojame naudoti:
Priklausomai nuo naudojamo kavos paruošimo įrenginio, pupeles sumalkite atitinkamai:
labai smulkiai maltos pupelės: kavos paruošimui turkiškame ibrike;
smulkiai maltos pupelės: espresso kavai;
vidutiniškai maltos pupelės: kavos paruošimui su AeroPress, filtriniam užpylimui, užpylimui puodelyje;
stambiai maltos pupelės: kavos paruošimui su French Press.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Charakteristikos
- Kavos regionas
- Brazilija
Gvatemala
Kolumbija - Kavos rūšys
- Arabika
- Kartumas
- Mažas
- Rūgštumas
- Lengvas, vidutinis
- Skonis
- Juodojo šokolado, karamelės, citrusinių vaisių, riešutų
kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Susiję straipsniai
KAVA96°C – naujos kavos istorijos
KAVA96°C – naujos kavos istorijos Po 3 metų bendrų kavos istorijų pajutome, kad atėjo laikas atsinaujinti. Pribrendome naujiems pas...Skaityti daugiau
Moka yra vienas garsiausių kavos virimo aparatų. Kaip pasigaminti kavą Moka kavinuke
Istorija Moka turi ilgą istoriją. Kavos gaminimą Moka arba geizeriniame kavinuke principą 1833 metais užpatentavo britas Samuelis...Skaityti daugiau
Kavos malimo rupumas. Ar tai svarbu?
Kavos malimo rupumas. Ar tai svarbu? Tarkime, turime kokybiškas kavos pupeles ir norime paruošti skanią kavą. Koks vienas LABAI ...Skaityti daugiau
Gal kavos puodeliui į Lotynų Ameriką?
Kava pradėjo Lotynų Amerikos šalių užkariavimą XVIII a. pradžioje. Istorija byloja, kad 1723 metais Prancūzijos laivyno karininkas, p...Skaityti daugiau
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra