Skrudintos kavos pupelės KAVA96 Nr.7, Peru (HB MCM)
Kavos pupelės Peru 100% - ypatinga, maloniai subtili kava, turinti saldų aromatą.
Augimo aukštis yra apie 1200 metrų. Kava neturi beveik jokio kartumo.
Espresso yra tirštas, jaučiasi pikantiškos karamelės skonis.
Skrudinta Lietuvoje.
Skonis: džiovintų vaisių, egzotinių prieskonių.
Rūgštumas: švelnus, mažiau vidutinio.
Kartumas: labai mažas.
Sudedamosios dalys: skrudintos Peru EP G1 100% arabikos kavos pupelės iš Peru.
Peru kava yra švelnaus skonio su jaučiamu rūgštumu, iš jos gaunamas lengvo kūno, bet aromatingas gėrimas. Pupelės iš Peru dažnai naudojamos Espresso mišiniams. Peru specializuojasi arabikos gamyboje, kurioje 70 % veislės sudaro Typica, 20 % Caturra ir nedidelis dalis lieka Bourbon, Pache ir Catimo rūšims.
Peru HB MCM EP Grade 1 - MSM yra Peru kavos specifikacija, du kartus valomas aparatais. Klasifikacija HB (Hard Bean) reiškia, kad kavos augimo aukštis yra apie 1200 metrų. Subtiliai aromatingai kavai būdingas gana švelnus ir tuo pačiu sodrus riešutų skonis su gėlių užuominomis. Kava neturi beveik jokio kartumo. Espresso yra tirštas, jaučiasi pikantiškos karamelės skonis. Kava turi mažai kofeino, todėl gėrimu galėsite mėgautis tiek ryte, tiek vakare.
Iš esmės tai saldi ir aromatinga kava, kaskart turinti labai panašų, tačiau niekada nepabostantį skonį. Jei mėgstate virti kavą lašeliniame kavos virimo aparate, turkiškame ibrike ar kitokiu alternatyviu būdu, grynos Peru kavos pupelės būtų puikus pasirinkimas.
Kavos pupelių kilmės šalis: Peru
Pupelių malimo rekomendacijos:
1. Labai smulkiai maltos pupelės: kavos gaminimui turkiškame ibrike.
2. Smulkiai maltos pupelės: espresso kavos gaminimui.
3. Vidutiniškai maltos pupelės: kavos gaminimui su AeroPress, filtriniam užpylimui.
4. Stambiai maltos pupelės: kavos gaminimui su French Press.
Šioms kavos pupelėms rekomenduojame naudoti:
Priklausomai nuo naudojamo kavos paruošimo įrenginio, pupeles sumalkite atitinkamai:
labai smulkiai maltos pupelės: kavos paruošimui turkiškame ibrike;
smulkiai maltos pupelės: espresso kavai;
vidutiniškai maltos pupelės: kavos paruošimui su AeroPress, filtriniam užpylimui, užpylimui puodelyje;
stambiai maltos pupelės: kavos paruošimui su French Press.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Susiję straipsniai
Kavos įdomūs faktai, apie kuriuos tikriausiai net nežinojote
Vieni negali pradėti ryto be puodelio “tiesiog” juodos kavos, kažkas po pietų mėgsta išgerti Espreso, kiti pertraukos metu renkasi Cap...Skaityti daugiau
Moka yra vienas garsiausių kavos virimo aparatų. Kaip pasigaminti kavą Moka kavinuke
Istorija Moka turi ilgą istoriją. Kavos gaminimą Moka arba geizeriniame kavinuke principą 1833 metais užpatentavo britas Samuelis...Skaityti daugiau
Kavos malimo rupumas. Ar tai svarbu?
Kavos malimo rupumas. Ar tai svarbu? Tarkime, turime kokybiškas kavos pupeles ir norime paruošti skanią kavą. Koks vienas LABAI ...Skaityti daugiau
Gal kavos puodeliui į Lotynų Ameriką?
Kava pradėjo Lotynų Amerikos šalių užkariavimą XVIII a. pradžioje. Istorija byloja, kad 1723 metais Prancūzijos laivyno karininkas, p...Skaityti daugiau
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą
Kol kas atsiliepimų nėra