Kavos pupelės KAVA96°C, Nr.42, 500 g, Brazilija, Kolumbija, Peru
- editPalikti atsiliepimą editPalikti atsiliepimą
Skrudintų kavos pupelių iš Brazilijos, Kolumbijos, Peru mišinys.
Kodėl kavos? Priežastis #42 - nes viena iš slaptų sudėtinių kavos dalių yra lėtas malonus džiaugsmas.
Lėtai ir maloniai planavai Naujųjų metų rezoliuciją? Dėlioji darbotvarkę ateinančiai savaitei? Puodelis su #42 kavos istorija tau padės planuoti svarbiausius dalykus. Lėtai, maloniai ir džiaugsmingai.
500 g
Skonis: kakavos, vaisiškas
Aromatas: švelnus, citrusinis
Rūgštumas: lengvas
Skrudinimas: vidutinis
Kavos pupelės: 100% Arabika (Brazil Mogiana NY2 70%, Colombia Excelso 15%, Peru HB MCM EP Grade 1 15%)
Brazil Mogiana NY2 - Mogiana yra vienas iš trijų pagrindinių Brazilijos kavos auginimo regionų kartu su Sul di Minas ir Cerrado. Saldi kava yra švelnaus, subalansuoto skonio be rūgštumo su riešutų ir karamelės užuominomis. Puikus pasirinkimas Espresso kavos aparatui.
Colombia Excelso - Plantacijos, kuriose ji auginama, yra Kordiljerų kalnų šlaituose, vaizdingose Andų papėdėse. Augimo aukštis 1100-1900 metrų virš jūros lygio. Šokoladas ir vyno iš tropinių vaisių natos jaučiamos kiekviename šios kavos gurkšnyje. Ryškios kakavos užuominos, tankus kūnas su lengvu rūgštumu, didelis saldumas ir neutralus poskonis. Tai mažo kartumo, vidutinio rūgštumo ir intensyvumo kava. Colombia Excelso – minkštesnė ir rūgštesnė kava nei Supremo.
Peru HB MCM EP Grade 1 - MSM yra Peru kavos specifikacija, du kartus valomas aparatais. Klasifikacija HB (Hard Bean) reiškia, kad kavos augimo aukštis yra apie 1200 metrų. Subtiliai aromatingai kavai būdingas gana švelnus ir tuo pačiu sodrus riešutų skonis su gėlių užuominomis. Kava neturi beveik jokio kartumo. Espresso yra tirštas, jaučiasi pikantiškos karamelės skonis. Kava turi mažai kofeino, todėl gėrimu galėsite mėgautis tiek ryte, tiek vakare. Iš esmės tai saldi ir aromatinga kava, kaskart turinti labai panašų, tačiau niekada nepabostantį skonį. Jei mėgstate virti kavą lašeliniame kavos virimo aparate, turkiškame ibrike ar kitokiu alternatyviu būdu, grynos Peru kavos pupelės būtų puikus pasirinkimas.
Kavos pupelių kilmės šalys: Brazilija, Kolumbija, Peru
Šioms kavos pupelėms rekomenduojame naudoti:
Priklausomai nuo naudojamo kavos paruošimo įrenginio, pupeles sumalkite atitinkamai:
labai smulkiai maltos pupelės: kavos paruošimui turkiškame ibrike;
smulkiai maltos pupelės: espresso kavai;
vidutiniškai maltos pupelės: kavos paruošimui su AeroPress, filtriniam užpylimui, užpylimui puodelyje;
stambiai maltos pupelės: kavos paruošimui su French Press.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Jums taip pat gali patikti
kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Susiję straipsniai
Kavos įdomūs faktai, apie kuriuos tikriausiai net nežinojote
Vieni negali pradėti ryto be puodelio “tiesiog” juodos kavos, kažkas po pietų mėgsta išgerti Espreso, kiti pertraukos metu renkasi Cap...Skaityti daugiau
Moka yra vienas garsiausių kavos virimo aparatų. Kaip pasigaminti kavą Moka kavinuke
Istorija Moka turi ilgą istoriją. Kavos gaminimą Moka arba geizeriniame kavinuke principą 1833 metais užpatentavo britas Samuelis...Skaityti daugiau
Kavos malimo rupumas. Ar tai svarbu?
Kavos malimo rupumas. Ar tai svarbu? Tarkime, turime kokybiškas kavos pupeles ir norime paruošti skanią kavą. Koks vienas LABAI ...Skaityti daugiau
Gal kavos puodeliui į Lotynų Ameriką?
Kava pradėjo Lotynų Amerikos šalių užkariavimą XVIII a. pradžioje. Istorija byloja, kad 1723 metais Prancūzijos laivyno karininkas, p...Skaityti daugiau
Atsiliepimai
Apibendrinimas
0
(0 Atsiliepimai)
Pasirinkti filtravimą